VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken ULLENSAKER

Erlend Ropstad // Yess Alive 2020

Overview

Erlend Ropstad har lagt stein på stein i sin musikkarriere i 15 år. Fra supportjobber i Europa og her til lands, via små klubber, før han hundrevis av konserter senere spilte på Øyafestivalens hovedscene, fylte Rockefeller og var etablert som en av landets viktigste og mest anerkjente artister i 2019.
Erlend skriver norske tekster på skyhøyt nivå og musikalsk er han nå tyngre og mer rocka enn da han startet. Hans musikk er hjerteskjærende realisme, mørkt, men også med håpefulle historier. Låtene formidles på så personlig vis at jeg som lytter tror han sitter ved min side og synger dette, som en hemmelighet bare til meg. Og det tror de andre som hører også. Ting faller på plass. Han kan formulere på genialt vis både fjernt og nært verden i dag, kjærlighet, vennskap, lokalmiljø, og storpolitikk.

Idet han gikk over til å synge på norsk, opplevde han et gjennombrudd og fikk en mottakelse fra sin første norske og de fem platene som fulgte, som muligens står uten sidestykke i landet. Alle album fikk utelukkende panegyriske terningkast og anmeldelser. Han har nå 7 spellemann-nominasjoner, 1 Bendiksenpris-nominasjon og Prøysenprisen i 2019. Han er også nominert for Spellemann for Brenn Siste Brevet (2019) i kategorien Rock.

Ropstad startet 2020 som han sluttet det fullbookede 2019, med tanke på å være i minst 100% aktivitet frem til sommeren. Han holder for tiden på i studio med nytt materiale, samtidig med at Nationaltheatret i februar, satt opp forestillingen Menneske, Kjære Menneske som i stor grad er basert på hans musikk. Han var selv på scenen hver kveld sammen med skuespillerene Trond Espen Seim, Andrine Sæther, Liv Osa og Erland Bakker.

Kun 200 billetter!
Vi tar sikkerhet på alvor og følger myndighetenes retningslinjer for at du skal få en trygg og fin konsertopplevelse.
Innslipp til konsertarena kl 18.00.

  • Last Updated: 08.06.2020
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

lø. 8. august 2020 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Erlend Ropstad // Yess Alive 2020
Your Recently Viewed Pages