Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Erlend Ropstad

  • Lervigsveien 22,, Inngang Kvitsøygaten, Stavanger
  • +47 51530595
  • 1. mars 2019
  •  /  22:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Erlend Ropstad er tilbake med nytt album bare 14 måneder etter sin kritikerroste og dobbelt Spellemannominerte plate 'Alt Som Har Hendt'.

Erlend Ropstad er tilbake med nytt album bare 14 måneder etter sin kritikerroste og dobbelt Spellemannominerte plate 'Alt Som Har Hendt', Erlend sier selv:
 
"Jeg hadde tenkt å ha en plateprodusent i studio denne ganga, slippe tøylene og la noen andre sørge for at musikken fikk et løft fra forrige skive. Jeg trodde jeg hadde nådd taket med Alt Som Har Hendt (2017), at det var det beste jeg fikk til. Det viste seg fort at de ressursene jeg allerede har i bandet, som jeg ikke har tatt fullt utbytte av på tidligere innspillinger, var mer enn nok til å gi musikken det løftet jeg ville gi det."
 
Dette er en plate som smeller mer enn de forrige, som ligger nærmere Erlend Ropstad og De Rotløses live-trøkk, og det har blitt påpekt at konsertene har en villere og mye mer uforutsigbar energi enn platene. «Brenn Siste Brevet» strekker seg mot konsertversjonen av bandet, men det spørs om ikke konsertversjonen bare får enda et løft med dette materialet.
 
Bli med når Erlend Ropstad og bandet bergtar Maskinhallen!

  • Last Updated: 04.12.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 1. mars 2019 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Erlend Ropstad
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad