Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

Erlend Ropstad

  • Flytten , Smedasundet 87, Haugesund
  • +47 41849854
  • 2. mars 2019
  •  /  22:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Erlend Ropstad (OG DE ROTLØSE)

Bare 14 måneder etter sin ekstremt kritikerroste og dobbelt spellemannominerte plate 'Alt Som Har Hendt', kommer Erlend Ropstad tilbake med et nytt album 25. januar 2019, og Erlend tar nå steget opp i Oslos storstue Rockefeller et par uker etter release og fortsetter på klubber over hele landet.

"Jeg hadde tenkt å ha en plateprodusent i studio denne gangen, slippe tøylene og la noen andre sørge for at musikken fikk et løft fra forrige skive. Jeg trodde jeg hadde nådd taket med Alt Som Har Hendt (2017), at det var det beste jeg fikk til. Det viste seg fort at de ressursene jeg allerede har i bandet, som jeg ikke har tatt fullt utbytte av på tidligere innspillinger, var mer enn nok til å gi musikken det løftet jeg ville gi det."

Dette er ei plate som smeller mer enn de forrige, som ligger nærmere Erlend Ropstad og De Rotløses live-trøkk, og det har blitt påpekt at konsertene har en villere og mye mer uforutsigbar energi enn platene. Brenn Siste Brevet strekker seg mot konsertversjonen av bandet, men det spørs om ikke konsertversjonen bare får enda et løft med dette materialet.

"De forrige platene har jo fått bra mottakelse, men jeg har alltid tenkt at vi kan bedre. Denne er jeg ganske sikker på at er bedre."

Sett av lørdag 02. mars, og sikre deg en billett allerede i dag.

  • Last Updated: 30.11.2018
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

lø. 2. mars 2019 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Erlend Ropstad
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad