Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken RINGERIKE

Espen Berg Trio med Hildegunn Øiseth

  • Hønefoss Bru 3, Hønefoss
  • +47 32142137
  • 14. november 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Espen Berg Trio er godt på vei til å bli én av de meste sentrale bidragsyterne blant verdens mange pianotrioer. Berg kombinerer sterke melodier med rytmisk kompleksitet i sine komposisjoner og musikken kan gi assosiasjoner til Brad Mehldau, Tigran Hamasyan, Shai Maestro og Keith Jarrett.

Trioen er omtalt som en viktig ny stemme i det overfylte feltet av post-E.S.T.-trioer (Jazz Journal, UK), og løfter arven fra både pianotrio-formatet og den nordiske jazzen opp til et nytt nivå. Trioen fjerde album slippes i mai 2022, og viser trioen i samspill med tre prominente gjester: Mathias Eick (trompet), Hanna Paulsberg (sax) og Silje Nergaard (vokal).

Espen Berg Trio har gjennomført flere turneer i Asia og Europa de siste årene, og solgt ut konsertsaler blant annet i Japan, Kina og Hong Kong. I 2019 gjorde trioen for alvor inntrykk på en samlet jazzbransje på jazzahead! i Bremen, som en del av Norwegian Night. Deres tredje album, Free to Play, ble listet i Downbeat som en av de beste utgivelsene i 2019, og mottok også solide anmeldelser i BBC (4/5), UK Vibe (5/5), Jazz Journal (4/5). Trioens fjerde album er allerede under utarbeidelse, og slippes i november 2021.

Espen Berg er en internasjonalt anerkjent pianist og komponist, tildelt Norges største jazzstipend, JazZtipendiatet, på Moldejazz i 2016. Han skriver låter med en usedvanlig sterk identitet, som igjen blir gjenstand for en dyp tolkning av Bárður og Simon. Sammen skaper trioen et høyst engasjerende samspill, med smil, temperament, teknisk overskudd, og en nærmest overnaturlig kommunikasjon.

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

sø. 14. november 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Espen Berg Trio med Hildegunn Øiseth
Your Recently Viewed Pages