Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken INDRE ØSTFOLD

Espen Tveit og Bente Louise Aas

  • Storgata 28, Indre Østfold
  • +47 92262351
  • 8. januar 2022 - 23. januar 2022
  •  /  12:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Espen Tveit og Bente Louise Aas stiller ut sammen i Indre Østfold Kunstforening. Fotografen Espen Tveit har fått mye oppmerksomhet de siste årene med utstillinger nasjonalt og internasjonalt for sine lavmælte, men skarpt observerende bilder. Sist nå i høst med innkjøp av 7 foto til Nasjonalmuseet. Han arbeider vanligvis i serier, men denne gangen viser han bilder fra 35 års virksomhet. Han håper å vise at det allikevel går en rød tråd gjennom arbeidene, et kjennetegn i stemning og atmosfære.

Bente Louise Aas har også en rik utstillingshistorie, og vil vise flere av sine særpregede, små oljemalerier. Motivene er som før en blanding av natur og kultur, og man kan spørre seg om det er mørknende kveld eller tidlig morgen. De gir ofte et melankolsk og fremmedgjort inntrykk, men er alltid vakre og uttrykksfulle. Vi tror det vil bli et interessant møte mellom disse to kunstnerne.

Foto mot maleri med alle de forskjellene det innebærer, men de har mye felles. Begge arbeider i små formater, og begge med uttrykk hvor man kan føle at tiden står stille i klare og uttrykksfulle komposisjoner. Vi både håper og tror at de to vil kunne løfte hverandre frem på denne utstillingen.

Åpning. 8. januar klokken 14:00
Vi ønsker dere alle velkommen til utstilling! Vi følger de retningslinjer som er anbefalt noe som betyr at vi kan maks være 20 personer i lokalet med påbud om munnbind. Vi vil har vaktordning ved døren og denne gangen vil eventuell servering skje utendørs.

  • Last Updated: 04.01.2022
  • Source: Visit Indre Østfold
Dates

sø. 23. januar 2022 12:00 15:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Espen Tveit og Bente Louise Aas
Your Recently Viewed Pages