Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

European Team Championships First League (EM for landslag)

  • Sandnes Stadion, Jønningheiveien, Sandnes
  • 9. august 2019 - 11. august 2019
  • (3 Upcoming Dates)
Overview

Sandnes Idrettslag arrangerer ETCH i 2019. Dette blir utrolig morsomt, og vi ser frem mot at våre beste utøvere av begge kjønn skal kjempe mot utøvere fra noen av de fremste friidrettsnasjonene i Europa på hjemmebane,

Sandnes Idrettslag arrangerer ETCH i 2019. Dette blir utrolig morsomt, og vi ser frem mot at våre beste utøvere av begge kjønn skal kjempe mot utøvere fra noen av de fremste friidrettsnasjonene i Europa på hjemmebane, sier generalsekretær i Norges Friidrettsforbund, Kjetil Hildeskor, i en kommentar. - Selv om dette er nest høyeste nivå i nasjonskonkurransen blir nivået høyt, sier han videre.

I utgangspunktet er Norges motstandere Hviterussland, Belgia, Ungarn, Irland, Litauen, Nederland, Portugal, Romania, Slovakia og Tyrkia. - Men skulle det internasjonale friidrettsforbundet IAAF senere i år beslutte at Russland får komme tilbake i den internasjonale friidretten er det besluttet at de også skal delta i Sandnes, sier Hildeskor. Både Hviterussland og Nederland var poengmessig blant de ti beste nasjonene under EM i Berlin i sommer, mens Norge kom på en ellevteplass.

- Russland kan nok bli vanskelige å slå om de skulle komme med, men en slik konkurranse med en deltaker fra hver nasjon i hver øvelse er noe som for øyeblikket passer Norsk Friidrett veldig bra. Målsettingen må bli å være med å kjempe om seieren, avslutter han. - For oss i Sandnes IL er dette en unik mulighet til å profilere friidrett på et meget høyt nivå ut i regionen, sier daglig leder i Sandnes IL, Geir Eikeskog – som også understreker at en rekke andre lokale lag vil bli trukket inn i arrangementet.

  • Last Updated: 26.03.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 9. august 2019

lø. 10. august 2019

sø. 11. august 2019

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
European Team Championships First League (EM for landslag)
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad