Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Eva Weel Skram / BYSCENEN

Mer info

Eva Weel Skram er aktuell med ny musikk, og legger ut på turné til høsten! Det er en glede å kunne annonsere at hun kommer til Byscenen den 17. oktober!

Med låter som «Om du vil», «Selmas sang», og den nyeste hiten «La meg være», som har ligget spikret på radiolistene i lang tid, er Eva Weel Skram uten tvil en av de mest folkekjære artistene vi har her til lands. Skram har sluppet to album med norske tekster, Finne heim fra 2018 og Sleppe tak fra 2021, som har høstet strålende kritikker, og blitt omtalt som både «Brutalt ærlig» og musikalsk modent. Denne våren er det duket for mer ny musikk fra Sogndalsartisten, som stadig imponerer med sine liveopptredener og låter som treffer blink.

«Eva Weel Skram har lenge vært en av Norges mest distinkte popartister. Med albumet «Sleppe tak» ligger alt til rette for at hun skal bli allemannseie», skrev Dagsavisen i sin anmeldelse av sistnevnte album, noe som har hevet Eva helt opp i toppsjiktet av norskspråklige popartister her til lands.

Skrams varemerke har blitt fengende melodier med sterke norske tekster om temaer som ligger hennes hjerte nært, noe som har vist seg å virke både trøstende og inspirerende for hennes stadig voksende publikum.

I 2024 blir det gode muligheter til å få med seg Eva og hennes musikalske kumpaner på scener over hele landet, en sjanse man ikke bør la gå fra seg!

Sist oppdatert: 02/20/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt