Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Eva Weel Skram - falle til ro - ein julekonsert

Overview

Publikum over hele landet kan forvente seg en stemningsfull førjulsaften med musikalske perler på en snor.
En av Evas første låter med norsk tekst var «Selmas Sang», som var temalåten til NRK-serien «Snøfall». Sangen har for lengst fått innpass i listen over nye norske juleklassikere. Så fikk den følge av «Falle til ro» som Eva skrev til Netflix-serien «Hjem til jul» som ble en kjempesuksess. Evas egen evne til å tolke andres låter har vært krystallklar for det norske folk siden hennes deltagelse i «Hver gang vi møtes», der hun skapte egne slagere av andres hitlåter som «Evig eies – kun et dårlig rykte» og «Snakke litt». 
Etter at Skram gikk over til morsmålet, har hun turnért landet på kryss og tvers, spilt på de aller fleste av landets kulturhus og klubb- og festivalscener. Hun har også opptrådt på utallige TV-programmer, både med sine egne låter, men også tolkninger av julelåter som Prøysens «Romjulsdrøm» og Joni Mitchells udødelige «The River». Etterhvert som stadig flere julelåter snek seg inn på liverepertoaret i vintermånedene, føltes det stadig mer naturlig å omfavne dette formatet, sette sammen sitt eget utvalg av julesanger som betyr mye for Eva selv, og som tydeligvis treffer hennes publikum hvor enn hun spiller. 
Velkommen!
Billettpris:
Ordinær: 580

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 19. november 2021 18:00 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Eva Weel Skram - falle til ro - ein julekonsert
Your Recently Viewed Pages