Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Norway Now
Search
or search all of Norway
Southern Norway Arendal

Eva Weel Skram - konsert i Arendal Kultuhrus

  • Sam Eydes plass 2, Arendal
  • 9. februar 2017 - 9. februar 2017
  •  /  19:00 to 23:59
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Eva Weel Skram utgjør sammen med Thomas Stenersen bandet Eva & The Heartmaker. Denne kvelden spiller de som akustisk duo, noe som gir publikum en unik sjanse til å oppleve Eva fra en mer intim side enn man gjerne er vant til.


2016 ble året hvor det virkelig løsnet for Eva. Hun gjestet årets sesong av Hver gang vi møtes på TV2, som viste Eva i godt selskap med bl.a. Wenche Myhre, Ravi, Admiral P og Henning Kvitnes. Hun smeltet de fleste hjerter i landet med sin nydelige versjon av Henning Kvitnes sin låt «Evig Eies», og med sin fantastiske tolkning av Oscar Danielsons låt «Besvarjelse» som Eva gjorde til sin egen under navnet «Vi lovar».


Som om ikke det var nok fikk Eva sitt første barn og midt oppi alt dette spilte hun en drøss med konserter over hele landet som kulminerte i ikke bare en men to utsolgte festkvelder i Operaen i Oslo.


Aftenposten har utropt Eva & The Heartmaker som «et av de store eksportpotensialene» i deres begeistrede anmeldelse av bandets kritikerroste fjerde album «Traces of You». De har for lengst etablert seg som en av Norges mest suksessfulle popgrupper, og har en egen evne til å produsere hits som få andre. Med en imponerende mengde konserter på nakken er det ingen tvil om at Eva leverer varene fra scenen.


Med slående popperler som «Mr. Tokyo», «Signals», «Gone in a flash», «Traces of you», «Joanna», «Calling You» og «Told You», som alle har dominerte radiolistene, har Eva mottatt vidstrakt anerkjennelse fra både publikum og kritikere.


Eva har ikke tenkt å legge seg på latsiden i 2017, hun jobber med nytt album og gleder seg til å spille for enda flere fans.


God stemning er garantert!


Foto: Stine Raastad.

  • Last Updated: 23.11.2016
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates
torsdag 9. februar 2017

See All
Click to activate
Arendal, Norway
The latitude and longitude
58° 27' 37" N / 8° 45' 53" E
Eva Weel Skram - konsert i Arendal Kultuhrus
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad