Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Jevnaker

Eva Weel Skram på Hadeland Glassverk

  • Glassverksveien 9, Jevnaker
  • +47 61316400
  • 15. desember 2019
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister. Nylig slapp hun sitt første album «Finne Heim» med norske tekster til strålende mottagelse.

Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i "Hver gang vi møtes", har det gått slag i slag for Sogndalsjenta, og høydepunktene fra de siste årene er mange. Singlene fra det nye albumet ble sluppet som perler på en snor, og konsertpublikum over hele landet kan glede seg til å få servert nye favoritter som «Om du vil» og «Hold meg» i tillegg til både stev og Evas vakre tolkninger av storheter som Ole Paus og Henning Kvitnes.

Konsertene er, som albumet, smakfullt innpakket i vakre og harmoniske lydbilder, og Eva har som alltid med seg sin faste musikalske samarbeidspartner, ektemann og gitarist Thomas Stenersen. Det er bare å glede seg til en stemningsfull konsert. Konserten spilles i teltet i parken. Vi anbefaler yttertøy.

Servering: mat, øl/vin, alle rettigheter
Ledsager: full pris

  • Last Updated: 22.08.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

sø. 15. desember 2019 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Eva Weel Skram på Hadeland Glassverk
Your Recently Viewed Pages