VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet GJØVIK

Eva Weel Skram til Hovdetoppen 14.august

Overview

Eva Weel Skram 

Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister.

Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i «Hver gang vi møtes», har det gått slag i slag for Sogndalsjenta, og høydepunktene fra de siste årene er mange.
«Finne Heim», hennes første plate med norske tekster, fikk strålende mottagelse, strømmet til gull, og hadde utallige singler listet på norsk radio.

Konsertene er, som musikken hennes, smakfullt innpakket i vakre og harmoniske lydbilder, og Eva har som alltid med seg sin faste musikalske samarbeidspartner, ektemann og gitarist Thomas Stenersen. Sammen har de spilt utsolgte konserter på mange av landets store scener som Operaen og Sentrum Scene i Oslo, Grieghallen i Bergen og Olavshallen i Trondheim. Dette, kombinert med utallige festivalspillinger over hele landet har skapt et trofast og bredt publikum, som vender tilbake for å se Skram og bandet hennes gang på gang.

Det er bare å glede seg til en stemningsfull konsert.

  • Last Updated: 04.07.2020
  • Source: Visit Innlandet
Dates

fr. 14. august 2020 21:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Eva Weel Skram til Hovdetoppen 14.august
Your Recently Viewed Pages