Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gudbrandsdalen Lillehammer

Eva Weel Skram

Overview

Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister. Nylig slapp hun sitt første album «Finne Heim» med norske tekster til strålende mottagelse.

Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i ”Hver gang vi møtes”, har det gått slag i slag for Sogndalsjenta, og høydepunktene fra de siste årene er mange.

 ”Selmas Sang”, som var temalåt i NRK-storsatsningen Snøfall, har på rekordtid etablert seg som en moderne juleklassiker.

 Evas historie om- og fremføring av den vakre låten ”Berre la meg vær” på NRK Lindmo var gripende og personlig, og traff både programleder og seere rett i hjertet.

 

Singlene fra det nye albumet har blitt sluppet som perler på en snor, og konsertpublikum over hele landet kan glede seg til å få servert nye favoritter som «Om du vil» og «Hold meg» i tillegg til både stev og Evas vakre tolkninger av storheter som Ole Paus og Henning Kvitnes.

 Konsertene er, som albumet, smakfullt innpakket i vakre og harmoniske lydbilder, og Eva har som alltid med seg sin faste musikalske samarbeidspartner, ektemann og gitarist Thomas Stenersen.

 Sammen har de spilt utsolgte konserter på mange av landets store scener som Operaen og Sentrum Scene i Oslo, Grieghallen i Bergen, Olavshallen i Trondheim og duoens samspill har bare vokst seg sterkere med årene.

 Dette, kombinert med utallige festivalspillinger over hele landet har skapt et trofast og bredt publikum, som vender tilbake for å se Skram gang på gang. 

 

Det er bare å glede seg til en stemningsfull konsert.

  • Last Updated: 23.11.2018
  • Source: Visit Lillehammer
Dates

fr. 22. mars 2019 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Eva Weel Skram
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad