Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Bamble

Eva Weel Skram

Overview

Eva Weel Skram var tidligere best kjent som sanger og låtskriver i popduoen Eva & The Heartmaker, sammen med låtskriver og gitarist Thomas Stenersen. Duoen var i mange år en av landets mest suksessrike popgrupper, med fire studioalbum på samvittigheten og kjente låter som «Gone In A Flash», «Signals» og «Joanna». 2016 ble et svært begivenhetsrikt år for Eva Weel Skram; hun deltok i "Hver gang vi møtes", der hennes tolkninger falt i god smak hos publikum. Sommeren og høsten ble tilbrakt på en langstrakt norgesturné, som også inneholdt to utsolgte kvelder på hovedscenen i Den Norske Opera før hun i november slapp låten «Selmas sang»; signaturlåten til NRKs nye julekalender "Snøfall". Vi gleder oss til et gjensyn med Eva!

Wrightegaarden ligger idyllisk plassert midt i sentrum av sommerbyen Langesund. Siden slutten av 80-tallet har Wrightegaarden vært en ettertraktet scene for utendørskonserter i sommerhalvåret, og bortimot alt som kan krype og spille av store og små nordiske artister har gjestet den vakre hagen.

Les mer om Eva Weel Skram på hennes hjemmeside og facebookside og lytt på Spotify og TIDAL.

18 års aldersgrense.
Portene åpner kl. 19:00
Ledsager gratis med gyldig ledsagerbevis.

For mer informasjon se www.wrightegaarden.no og Facebook.

  • Last Updated: 15.05.2019
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

on. 17. juli 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Eva Weel Skram
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad