Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Randaberg

Eva Weel Skram

  • Varen – Randaberg kulturscene , Torvmyrveien 22, Randaberg
  • +47 51414100
  • 2. november 2019
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister.

Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister. Nylig slapp hun sitt første album «Finne Heim» med norske tekster til strålende mottagelse.

Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i Hver gang vi møtes, har det gått slag i slag for Sogndalsjenta, og høydepunktene fra de siste årene er mange. Singlene fra det nye albumet ble sluppet som perler på en snor, og konsertpublikum over hele landet kan glede seg til å få servert nye favoritter som «Om du vil» og «Hold meg» i tillegg til både stev og Evas vakre tolkninger av storheter som Ole Paus og Henning Kvitnes. Konsertene er, som albumet, smakfullt innpakket i vakre og harmoniske lydbilder, og Eva har som alltid med seg sin faste musikalske samarbeidspartner, ektemann og gitarist Thomas Stenersen.

Det er bare å glede seg til en stemningsfull konsert!

Randaberg kulturscene ligger kun 10-15 min. kjøring fra Stavanger. Kulturscenen er i tilknytning Nye Harestad skole på Torvmyrveien 22 og like ved Randaberg Arena. Kjør E39 nord og følg skilting til Randaberg Arena. Det er gode muligheter for parkering rett ved kulturscenen utenfor Randaberg Arena. Parkeringen er ikke avgiftsbelagt. Kommer du med buss går du av i Randaberg sentrum. Varen ligger 800 meter fra sentrum i Randaberg og har gode sykkel og gangveier hele veien frem. Det er godt med sykkelparkering i tilknytning til kulturscenen.

  • Last Updated: 10.09.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 2. november 2019 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Eva Weel Skram
Your Recently Viewed Pages