Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet RINGSAKER

Eva Weel Skram

Overview

Eva Weel Skram | Sommer i Prøysen

9. juli kan du forvente en stemningsfull sommerkveld med musikalske perler på en snor, når Eva Weel Skram står på utescenen ved Prøysenhuset.

Med låter som «Om du vil», «Selmas sang», og «Kom igjen», har Eva Weel Skram etablert seg som en av de mest folkekjære artistene her til lands. Skram har sluppet to album med norske tekster, Finne heim fra 2018 og Sleppe tak fra 2021, som har høstet strålende kritikker, og blitt omtalt som både «Brutalt ærlig» og musikalsk modent.
«Eva Weel Skram har lenge vært en av Norges mest distinkte popartister. Med albumet «Sleppe tak» ligger alt til rette for at hun skal bli allemannseie», skrev Dagsavisen i sin anmeldelse av sistnevnte album, noe som virkelig kan sies å ha slått til. De sterke låtene fra disse to albumene, har nemlig løftet Eva helt opp i toppsjiktet av norskspråklige popartister her til lands. I februar ble albumet nominert til Spellemann i kategorien for viser og visepop.

Eva har gjort det til sitt varemerke å levere fengende melodier med sterke tekster om temaer som ligger hennes hjerte nært, noe som har vist seg å virke både trøstende og inspirerende for hennes stadig voksende publikum. Etter at hun gikk over til morsmålet, har hun turnert landet på kryss og tvers, spilt på de aller fleste av landets kulturhus og klubb- og festivalscener. Hun har også opptrådt på utallige TV-programmer og imponert bårde med eget materiale og sterke tolkninger av andres låter. En av hennes populære tolkninger er Alf Prøysens «Romjulsdrøm».

Konsertstart : 19:30
Dørene åpner : 19:00
Varighet : 75 min

Servering :
Kiosk
Mat
Øl / Vin
Alle rettigheter

Aldersgrense : Ingen aldersgrense
Ledsager : Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)

Adkomst : Lokal rutebuss til rudshøgda
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

Arrangørens nettside
Artistens nettside

  • Last Updated: 20.05.2022
  • Source: Visit Innlandet
Dates

lø. 9. juli 2022 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Eva Weel Skram
Your Recently Viewed Pages