Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hamar

Evald på Gregers

Overview

Evald Fjærgård er klar for Gregers med gamle og nye låter fra livet i Løten og Hedmarken. Ganske nøyaktig ett år etter at albumet «Stor» ble sluppet kommer Evald til Gregers med hele det supre bandet.

Evald har turnert masse det siste året og har blitt varmt møtt av publikum, og stemningen har vært nostalgisk rundt skildringene og låtene om oppvekst på et helt vanlig boligfelt på 70-tallet. På Gregers blir det låter fra «Stor», og nå utvides historiene med et kapittel fra ungdomsårene som kanskje ikke var like gjennomsyret av bekymringsløshet og uskyld. Med konfirmasjon og penger til å kjøpe moped ble plutselig verden mye større, og Evald som så mange andre kunne dra ut i verden og utforske. Før Evald går på som soloartist, kommer resten av gutta i bandet Englefjes og varmer opp med utvalgte låter fra sine mange utgivelser.

Englefjes hadde et gjennombrudd i 2003 med singelen «Et sekund» som for eksempel har over en halv million avspillinger på Spotify, som ble spilt døgnet rundt på NRK Svisj og en haug med lokalradiostasjoner. Englefjes har også vært fast på spillelistene til NRK Hedmark og Oppland siden debuten i 2003. Evald Fjærgård Evald debuterte med albumet «Stor» i november 2018. Albumet var en hyllest til en bekymringsløs oppvekst på 70-tallet i et helt vanlig boligfelt. Låter som «Trøye nummer 1» og «Grønt gress og løvetann» har fått mye spilletid på små og større radiostasjoner, og et begeistret konsertpublikum har vært med på en nostalgisk og morsom reise inn i Evalds og sitt eget barndoms univers. Selv om låtene beskriver hendelser og gjøremål i oppvekstmiljøet på Slettmoen-Øst i Løten, så treffer låtene og tekstene folk fra alle kanter av verden. Evald Fjærgård er fra Brenneriroa i Løten, men bor og virker i Oslo. Han har spilt i en rekke band og sammenhenger, blant annet med Englefjes. Om du ikke kjenner til Evalds låter fra før, så ligger de på alle strømmeplattformer. Låttips: «Stein i skoen», «Trøye nummer 1», «Grønt gress og løvetann» og «Fatterns butikk».

Aldersgrense: 20 år
Ledsager = Gratis uten billett, må vise gyldig ledsagerbevis
Dørene åpner: kl. 18:00
Alle rettigheter

Link til arrangørens nettside
Link til Facebook
Link til Tidal
Link til Spotify

  • Last Updated: 01.07.2019
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

fr. 22. november 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Evald på Gregers
Your Recently Viewed Pages