Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

Eventyruka

Overview

Eventyruke for små og store i Sandnes.

Mandag 23. - torsdag 26. september

Fortellerstunder for 2. trinn: Med støtte fra Den kulturelle skolesekken og Kulturavdelingen i Sandnes kommune tilbyr vi i uke 39 fortellerstunder til 2. trinn på alle skolene i Sandnes. Profesjonelle fortellere gir elevene en flott stund med eventyr og fortellinger fra mange land.

Kl. 19.00 Fortellerstund for voksne på Melkebaren med Otto Nilsen.

Torsdag 26. september

Kl. 11.00 marsjerer ca. 700 utkledde barnehagebarn i Barnehagetoget fra Kirkeparken, via Lanternen, ned til Langgata hvor vi har satt opp en scene i krysset Langgata og Olav Kyrres gate (ved Banken pub). Barnehagene har forberedt hvert sitt eventyr med både musikk og kostymer. Konsert med Randi Tveit Egeland og band.

Kl. 19.00 Fortellerstund for voksne på Melkebaren med Nina Næsheim.

Fredag 27. september kl. 18 – 20

er det Eventyrstien i Sandvedparken. De 500 aktørene gleder seg stort til å ta imot det store publikummet som ventes. Lysdesignen, innslagene, stemningen og alle de involverte har igjen forvandlet parken til en eventyrpark. Kl. 20.00 blir det konsert på scenen i amfiet.

Lørdag 28. september kl. 11-14

presenteres Eventyrtorget i Langgata. Her lager Sandnes bibliotek, sammen med Kulturavdelingen aktiviteter for og med ungene.

Her vil du som publikum, aktør, frivillig eller kun nysgjerrig finne stort sett all informasjon du trenger på disse sidene. Følg med!

  • Last Updated: 12.09.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 26. september 2019

fr. 27. september 2019

lø. 28. september 2019

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Eventyruka
Your Recently Viewed Pages