Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sola

Evergreen - Skromlehjulet figurteater

Overview

I denne forestillingen møter vi Louise og Jonny B. Good som vil virkeliggjøre drømmen om det enkle liv på landet fjernt fra byens kjas og mas

I denne forestillingen møter vi Louise og Jonny B. Good som vil virkeliggjøre drømmen om det enkle liv på landet fjernt fra byens kjas og mas, så de flytter inn på gården «Evergreen». Men livet på landet er ikke så enkelt, og Louise og Jonny får store utfordringer. Hvordan kan de holde varmen i et trekkfullt gammelt hus i storm og regn? Hvilken nytte har mobiltelefonen hvis det ikke er dekning? Kan de lage elektrisk strøm til lyspæra selv? Er det trygt for mennesker og dyr når ulven lusker utenfor? Ting som tas for gitt av mange i dag, er ikke så enkle å unnvære, men Louise og Jonny forsøker å løse problemene på utradisjonelt vis. 
Gjennom enkle bilder og symboler i dukketeaterets språk formidles livet på «Evergreen» som et drama med situasjonskomikk, romantikk, sang og glede, men idyllen på landet er som et lykkehjul og det går opp og ned.

Passer for barn fra 4 år og oppover 
Varighet: ca 1 time
Arrangør: Sola bibliotek og Sola kulturhus 

  • Last Updated: 21.12.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 2. mars 2019 12:00 13:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Evergreen - Skromlehjulet figurteater
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad