Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Evig Ferie || Hulen

Mer info

Evig Ferie


CC: 250/300
ID: 18-----------------------


Evig Ferie spiller bølgebasert musikk som flyter på følelser. Men hva betyr det? Kall musikken for indie, pop'n'roll  eller hva du vil. Det er uansett lyder for din potensielle nytelse. 
Etter å ha lagt et ambisiøst år bak seg, stiller Evig Ferie med erfaringer som Sentrum Scene under By:larm, et utsolgt Parkteatret, høstturné i Det gyldne triangelet – aka Stavanger, Bergen og Trondheim – og support for selveste Bigbang i 2022.


Bandet har nå spilt sammen i 4 år, og har på den tiden gjort seg bemerket i flere nisjemiljøer, og musikken er å finne i flere surf-, snow- og skatefilmer. I tillegg til YouTube-serien Safari på Safari som har nådd et bredt publikum. I tillegg er de aktuelle med singel-utgivelser av sitt tredje album som kommer til høsten.
Hvis du kommer deg på en ferie-konsert kan du forvente store luer, store bukser og enda større geetar tones. For ikke å snakke om frekke trommebrekk fra en erfaren hammer fra Hamar. Lydbildet er like lush som en hage på Ullern, med gode hjelpemidler som for eksempel 80-talls chorus og en generøs mengde klang.


Foto: Jonas Hansebråten

Sist oppdatert: 07/20/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt