Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Evig Ferie

Overview

– Bølgebasert musikk som flyter på følelser.
Evig Ferie er et Oslobasert band med fire medlemmer i slutten av 20-årene som alle har røtter tilbake til mjøsbyen Gjøvik. Akkorden fant sted tidlig i 2020, og siden har de gitt ut vel over ett snes låter innenfor en udefinert sjanger. Hvorvidt det er rock, indie eller skrangle-pop strides de lærde om. Evig Ferie har som filosofi å la mottakeren av lydbølgene bestemme. Uansett; en potpurri av de tre er det en unison enighet om.
Fødselen til ferien var av åpenbare årsaker svært trang. Likevel har de klart å hevde seg, og gjøre seg bemerket i enkelte nisjemiljøer. Musikken er å finne i flere surf- snow- og skatefilmer, i tillegg til Youtube-serien Safari på safari som har nådd et bredt publikum. Ved de åpningene som har funnet sted gjennom 2021 har bandet opptredd på evenementer som et uoffisielt musikkens dag i Oslo, et fullsatt Dattera til hagen og Studentersamfunnet i Trondheim. De var også hyret inn som underholdning på etterfesten til Boretunet surf fest på Jæren tilbake i oktober måned.
Kalenderen i førjulstiden var prydet med oppvarmingsjobber for julekonsertene til bandet Bigbang over det ganske land, men en sur motvind av statlig regi gjorde at disse ikke kunne finne sted.
ID: 18
200,- + avg

Doors - 20.00
Konsertstart - 21.00
Klubb - 22.30 (ID: 20)

  • Last Updated: 01.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 11. juni 2022 20:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Evig Ferie
Your Recently Viewed Pages