Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre

Evig Søndag

Overview

Livet som bloggar er glamorøst - sett frå utsida. På innsida av bobla går livet med til å telje minutt til det er lov å innvilge seg noko å ete, eller å ta sovemedisin, til dagen er over. Til dagane er over. Evig søndag er ei brutalt ærleg framsyning om å telje kaloriar og vente på vendepunktet.

Kjensla av å verken vere verdifull eller viktig stenger vener og familie ute. Livet handlar om å vente – på å bli tynnare, eller på likes og kommentarar på sosiale media. Heilt til noko tilsynelatande umerkeleg, uvesentleg og uventa skjer. Noko gjer det mogleg å finne igjen seg sjølv.

Plutselig begynte jeg å gråte. Tårene trillet nedover ansiktet og ned i tastaturet, helt uten tillatelse og forvarsel gjorde de dette – og jeg måtte lukke laptopen for å konsentrere meg utelukkende om gråtingen. Det er altfor kort vei mellom stillhet og gråt. Alle disse tårene jeg hadde spinket og spart på i hele denne lange tiden, trillet nedover ansiktet mitt og knuste alt jeg hadde bygget opp. Jeg måtte antakeligvis starte helt fra begynnelsen av. Jeg visste ikke engang hvilken begynnelse jeg siktet til.

(Linnéa Myhre: Evig søndag)

Skodespelar Stine Robin og forfattar Linnéa Myhre vaks begge opp i Molde på 2000-talet. Då "Linnéa Myhre" ga ut Evig søndag var ho ein av Norges mest kjende bloggarar, vinnar av fleire prisar og dagleg lest av 30 000. I serien La Linnéa leve som gjekk på NRK P3s nett-tv blei ho lagt merke til fordi ho var open om psykiske lidingar.

  • Last Updated: 02.09.2019
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

on. 4. desember 2019 19:00 20:10

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Evig Søndag
Your Recently Viewed Pages