VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Evigheten

Overview

Evigheten inntar Håkonshallen med sin drømmepop!

I våres slapp Evigheten sin andre EP "Heten", som er oppfølgeren til debut-EPen "Evig" fra 2018.
Utgivelsen mottok strålende kritikker, og Dagsavisen skrev blant annet: ""Drømmepop" har sjeldent vært et mer dekkende uttrykk" og ga den 5 av 6, mens Vårt Land mente at "Det er ikke så ofte man kan si at et popband lager noe som oppleves nytt og annerledes".
Musikken strekker seg fra det luftige til det dype, og tekstene utforsker de dypere sidene av erfaringen. Glødende synther og skitne trommer spilt inn på gamle bånd blandes med inderlige vokalmelodier over sakrale korklanger.

Njål Paulsberg beskriver Evighetens lydbilde slik i et intervju med Klassekampen:
"Trommene er på en måte funkbreaks, type James Brown-aktige trommer. Så er det Kraftwerkske synther oppå der. Og klavinett som er spilt på den franske måten, ikke sånn Stevie Wonder-klavinett, mer Serge Gainsbourg-klavinett. Og så er det sakral vokal oppå der igjen. Av og til med litt barokk-preg, eller romantikk-preg, i harmoniene."

Bandet består av låtskriver og produsent Njål Paulsberg (Young Dreams, Advanced Language, Put Your Hands Up for Neo Tokyo, The Megaphonic Thrift +) på vokal og synther, Cato Furdal Lyngholm (John Olav Nilsen & Nordsjøen) på trommer, Arne Toivo Fjose (havene) på bassynth og de tre vokalistene Tonje Indrehus, Iselin Børve Toft og Mathilde Saunes-Skarsgaard (alle fra vokalensemblet Multa Paucis).

  • Last Updated: 05.08.2021
  • Source: Visit Bergen
Dates

to. 11. november 2021 19:15

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Evigheten
Your Recently Viewed Pages