Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Ewa presenterer: Irene Veneziano og Andrea Manco

Overview

Ewa presenterer her to musikere av ypperste klasse. For fjerde gang ønsker vi mesterpianist Irene Veneziano velkommen til Ibsenhuset. Den følsomme, italienske pianisten kommer denne gang i samspill med sin landsmann, fløytisten Andrea Manco. Ewa mener hun aldri har hørt en lignende fløytist og betegner han som en brilliant musiker som er ettertraktet over store deler av verden. For tiden er han ansatt som første-fløytist ved orkestret i selveste La Scala i Milano, noe som taler for seg.

Irene Veneziano har hele verden som konsertarena både som solist og ensemble-medspiller. Hun virker som professor i solistisk klaver på konservatoriet i Gallarate i Italia og er stadig å finne som leder av internasjonale konkurranser innen klaver. Pressen berømmer ofte Irene Veneziano for hennes perfeksjon og allsidighet. Denne pianisten framfører like mesterlig verker fra barokken som nåtidens musikk. Veneziano spiller ofte inn CD-er med publikum til stede. Dette fordi hun setter meget stor pris på å kommunisere med lytterne og den estetiske, den ekte opplevelsen av instrumentet, konsertarenaen og akustikken er viktig. Det finnes ikke noe som kan være teknisk vanskelig for Irene. Like viktig som klangen er stillheten, og «hennes» klaver oppleves som både levende og magisk.

Irene Veneziano og Andrea Manco har samarbeidet ved flere anledninger. Denne kvelden får vi oppleve dem i, med forbehold om endringer, konsertprogrammet:

C. Chaminade: Concertino op. 107 for fløyte og piano

F. Poulenc: Sonate for fløyte og piano

F. Doppler: Ungarsk pastoralfantasi op. 26 for fløyte og piano

F. Chopin: Studie op. 25 no. 7 for piano

C. Debussy: Syrinx for fløyte

G. Fauré: Fantasi

Godard: Suite op. 116

F. Borne: Fantasi på Bizets «Carmen» for fløyte og piano


Billettpriser:
Ordinær: 300
Barn: 150
Ordinær, tilknyttet Skien kulturskole: 200
Barn, tilknyttet Skien kulturskole: 100

  • Last Updated: 26.01.2022
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

sø. 11. september 2022 18:00 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ewa presenterer: Irene Veneziano og Andrea Manco
Your Recently Viewed Pages