Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Eyolf Dale Trio | Jazzfest 2024

Mer info
Norsk supertrio - for første gang i Trondheim!

Jazzhistorien er full av mange legendariske pianotrioer - og nå har en av landets mest spennende pianister løftet trioformatet til nye høyder!

Eyolf Dale har de siste ti årene imponert det globale jazzpublikummet med sin rytmiske driv, utforskende nysgjerrighet og lyriske, syngende tonespråk. Som musiker og komponist har han jobbet med utallige prosjekter og skrevet musikk for alt fra solo-pianoet til Kringkastingsorkesteret - med strålende kritikker fra både publikum og musikkpressen.

I trioen sin har han satt sammen et trespann av musikere i det absolutte toppsjiktet! Med trommeslager og bauta i norsk jazz, Audun Kleive, som har intet mindre enn nærmere to hundre utgivelser bak seg, og bassist Per Zanussi, viden kjent for sin originale, søkende stil.

Trioen leverer musikk i skjæringspunktet mellom jazz og klassisk; rytmedrevet og intrikat, i særs sjelfull og melodisk innpakning. Gled deg til samspill i verdensklasse!

Eyolf Dale – piano
Per Zanussi – bass
Audun Kleive - trommer

Konserten er i Olavshallen Lille Sal.

- Aldersgrense 18 år. Vi praktiserer vergeskjema
- Dørene åpner kl. 14:40
- Konserten starter kl. 15:00
- Bill: 390,-/290,- (Jazzfest-venn). Priser inkl. avgift
- Bli Jazzfest-venn og få rabatt på alle våre konserter og en rekke andre fordeler! Registrer deg her: https://trondheimjazzfestival.mailmojo.page/jazzfestvenn/
- Andre praktiske spørsmål? Les vår F.A.Q. på https://www.jazzfest.no/nb/om-jazzfest/faq

Sist oppdatert: 12/13/2023

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt