Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Få bill//Knut Marius Djupvik (duo) på Ladekaia

Mer info

KNUT MARIUS - Stjernekampvinneren med den store stemmen, stiller med akustisk duo på Ladekaia i vår!

Etter en lang Norgesturné hvor vi endelig kunne presentere Knut Marius første soloalbum, og det med et stjernelag av musikere i ryggen tar vi det helt ned, og presenterer artisten og låtene i et akustisk format til steder hvor publikum kan lytte til tekstene i et tettere og nærere format. Nå sendes også 5 sesong av Kompani Lauritzen på TV2, hvor Knut Marius er en av rekruttene.

Knut Marius er kjent for å være et fyrverkeri på scenen, det er hans varemerke og tilbakemeldingene har vært formidable. Tekstene og låtene fra 6393, samt egne favoritter som betyr mye for knut Marius, fortjener en presentasjon også i en akustisk innpakning hvor publikum kommer tettere på artisten og låtene. Med seg på scenen har han Haakon - Marius Pettersen på tangenter og vokal. Etter seier i The Voice i 2013 har Knut Marius levd av musikken, og han har en rekke gode historier som krydrer kvelden. Velkommen til konsert, vi gleder oss til å reise rundt å møte publikum rundt i hele Norges land. Vi har noen få ledige perioder i våren 2024, men setter sommer og høst nå.

I billettkategorien "konsert og middag" inkluderes en hovedrett fra Ladekaias kjøkken hvor du kan velge mellom fisk eller kjøtt. Menyen er som følger:

Fisk
Krema fiskesuppe med laks, torsk, blåskjell og reker
Serves med brød og smør
Allergi: Gluten (Hvete), melk, fisk, soya, skalldyr

Kjøtt
Baconcheese burger med fries
Allergi: Gluten (hvete), melk, egg, sennep og sulfitt

Praktisk info
Dørene åpner 19.00
Mat serveres fra 19.30
Konsertstart 21.00

Drikke bestilles med QR-kode på bordet, eller kjøpes i baren. Om det er noen allergier som skal hensyn tas i forhold til meny, så ber vi dere sende oss en e-post på: booking@ladekaia.no

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss hvem dere ønsker å sitte sammen med. Vi vil sørge for et hyggelig bord. Send e-post til: booking@ladekaia.no

Sist oppdatert: 05/10/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt