Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Fæsterålen

Mer info

Fæsterålen er en musikkfestival som arrangeres i Vesterålen, en av Norges mest naturskjønne regioner. Festivalen er kjent for sin mangfoldige musikalske lineup og levende atmosfære, har blitt omtalt som “en av Norges mest fargerike festivaler”, og har i følge Alphaville Nord-Europas beste publikum!

Over to dager, fra 30. til 31. august 2024, vil besøkende kunne oppleve magiske musikalske opptredener - og det under åpen himmel, midt i hjertet av Vesterålen!

Festivalen tilbyr også aktiviteter for hele familien med sin formiddagsfestival FamilieFæsterålen (lørdag). Fæsterålen er altså en perfekt helgeutflukt for alle aldre. I tillegg til musikken, understreker Fæsterålen viktigheten av samfunn og samhold, med lokale sponsorer og et sterkt fellesskap av frivillige som står bak suksessen hvert år. Festivalen er ikke bare et sted for musikk, men også en plattform for kulturell utveksling og samfunnsbygging.

Dette er virkelig en hendelse du ikke vil gå glipp av, så planlegg ditt besøk og bli en del av Nord-Europas beste publikum du også!

For mer informasjon om festivalen, billetter, og programdetaljer, besøk festivalens offisielle nettsted: www.festeralen.no

Kilde: Visit Vesterålen

Sider du nylig har besøkt