Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Nationaltheatret

Førjulsstund på Nationaltheatret

  • Johanne Dybwads plass 1, Oslo
  • 815 00 811
  • 26. november 2016 - 17. desember 2016
  •  /  12:00
  • (4 Upcoming Dates)
Overview

Hver lørdag i advent kan hele familien være med på stemningsfulle adventsstunder på Nationaltheatret. Det blir kjente og kjære julefortellinger, sang, musikk og teaterlek. Arrangementene ledes av teaterformidler Gunhild Kilde.


PROGRAM

26. november kl. 16.00: Astrid Lindgrens jul
Bli med på åpningen av julehuset Nationaltheatret med tenning av lysene i det store juletreet i Publikumsfoajeen. Det blir fortelling av en av Astrid Lindgrens mest kjente og kjære julefortellinger, og alle får være med og synger julesanger og går rundt juletreet. I tillegg blir det teaterlek og mulighet til å kle seg ut med ekte teaterkostymer og ansiktsmaling.


3. desember kl. 13.45: Alf Prøysens jul
Rolig adventsstund hvor skuespiller Terje Strømdahl leser fra Alf Prøysens julefortellinger. Dere får også høre historien om Den vesle bygda som glemte at det var jul. Det blir teaterlek for små og store barn.


10. desember kl. 13.00: Utendørs Lucia-feiring
Bli med på Luciafeiring på plassen utenfor teatret. Det blir musikk, julesanger og allsang med Abildsø skolekor. Barna kan kle seg ut og få ansiktsmaling, og Nationaltheatrets fotograf står klar til å ta årets julekortbilde. Det bli også servering av varm drikke og pepperkaker.

Merk sted: ute på plassen foran teatret. Arrangementet denne lørdagen er gratis.


17. desember kl. 12.00: H. C. Andersens jul
Husker du den rørende fortellingen om den fattige lille jenta som gikk ute og var så kald på selveste nyttårsaften? Den siste lørdagen i advent får du høre H.C. Andersens nydelige eventyr om Piken med svovelstikkene. Du får også synge julesanger og går rundt juletreet. Det blir morsom teaterlek, hvor barna kan kle seg ut med gamle teaterkostymer.


 

  • Last Updated: 16.11.2016
  • Source: VisitOSLO as
Dates
lørdag 26. november 2016

lørdag 3. desember 2016

lørdag 10. desember 2016

lørdag 17. desember 2016

See All
Click to activate
Oslo, Norway
The latitude and longitude
59° 54' 51" N / 10° 44' 5" E
Førjulsstund på Nationaltheatret
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad