Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Søndre Land

Fagkveld med foredraget «Artskunnskap - på liv og død»

Overview

Velkommen til foredrag med Bjørn Olav Tveit med tips om hvordan skille jaktbart fra fredet vilt. Tirsdag 26. september klokka 18.00 i våtmarkssenterets lokaler på Odnes. 

ForedArtskunnskap er utfordrende enten du er fuglekikker eller jeger. Skaden blir ikke så stor om en fuglekikker tar feil, men for en jeger handler det om liv eller død. Med synkende bestander av nesten alle arter, hviler det et stadig større ansvar på jegeren om å kunne skille jaktbart fra fredet vilt. Artskunnskap regnes for å være det vanskeligste emnet på jegerprøven - samtidig er det også det viktigste!

Forfatteren av den nye boken "Småviltguiden - artskunnskap for jegere" Bjørn Olav Tveit gir i dette foredraget tips om hvordan skille jaktbart fra fredet vilt i en opphetet jaktsituasjon, basert på lang erfaring innen begge disipliner. Du får også gode tips som vil øke sjansen din til å finne de artene du er på jakt etter, enten du er jeger, fuglekikker eller - som Tveit - begge deler!

Foredraget holdes i våtmarkssenterets lokaler på Odnes, tirsdag 26. september klokka 18.00. Alle er velkomne, arrangementet er gratis. Servering av kaffe med noe attåt!

  • Last Updated: 30.08.2017
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

tirs 26. september 2017 18:00

See All
Fagkveld med foredraget «Artskunnskap - på liv og død»
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad