VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Familieverksted: Monotrykk

  • Henrik Ibsensgt. 55, Stavanger
  • +47 51842700
  • 2. oktober 2021
  •  /  11:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

På Stavanger kunstmuseums familieverksted 2. oktober skal vi jobbe med trykk. Vi inspireres av de flotte verkene til Ingeborg Kvame som vises i utstillingen «Å bygge en samling».

På Stavanger kunstmuseums familieverksted 2. oktober skal vi jobbe med trykk. Vi inspireres av de flotte verkene til Ingeborg Kvame som vises i utstillingen «Å bygge en samling». Verkene «Lys I-VI» er laget med en teknikk som heter monotypi, på et materiale som heter tengujo kashmir-papir. Monotypi betyr «engangstrykk» og er en grafisk teknikk som vi skal utforske videre i Studio NONA. Vi skal bruke akrylmaling gjennomgående i verkstedet denne dagen, så kle dere etter forholdene. Velkommen skal dere være!

Påmelding
Kjøp opp til fem billetter til gruppen din, en per deltaker. Minst en av disse må være en voksen som kan assistere barna i aktiviteten.
Du må registrere oppmøte til gruppen din innen 15 minutter før verkstedets oppstart. Hvis dette ikke blir gjort gir vi plassene videre på drop-in.
OBS: Merk at det finnes to billettyper, en til verkstedet  kl. 11:30-12:30 og en til verkstedet kl. 13:00-14:00. Velg billetten som gjelder ønsket tidspunkt. 

Smittevern
Vi følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. På grunn av Covid-19 må vi, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. For å sikre rask smittesporing, må alle deltakere registrere seg med navn og telefonnummer når de ankommer arrangementet. Vær så snill å bli hjemme hvis noen i gruppen viser symptomer på Covid-19 eller forkjølelse.
Som et smitteverntiltak er det maks 25 personer som kan delta i verkstedet.
Bilde: Ingeborg Kvame, Lys I-IV, 2020.
Foto: Oddbjørn Erland Aarstad.

  • Last Updated: 19.09.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 2. oktober 2021 11:30 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Familieverksted: Monotrykk
Your Recently Viewed Pages