Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Fangst

Mer info

Når skipet havarerer, er det ingen som lurer på hvor mannskapet ble av.

Med en plate fylt med direkte, rå og fremadstormende låter, følger Fangst opp den kritikerroste debuten med albumet Fangst Sinatra. Der andre band er midt i en pr-kampanje for en singel de slapp en gang på fjoråret, er fangst allerede i gang med å skrive neste album. Ikke på grunn av vilje eller fordi det passet seg sånn, men det ligger en musikalsk kløe som aldri avtar over alle medlemmene.

Et band som heller bruker tre dager på en plate, og ikke tre måneder, sier noe om intensiteten, selvtilliten, og de kjepphøye tendensene bandet ofte utstråler. Noe de med rette kan gjøre, all den tid musikken snakker for seg selv.

Med dagens fokus på historien bak musikken er Fangst håndverkere som jobber med tre og spiker i en verden av AI og plastikk. De er kunstnere utstyrt med lerret, maling og pensel, i stedet for et touchscreen med apper. Fordi det fremdeles er noe uerstattelig vakkert ved det feilbare og menneskelige, det er en energi som ikke kan måles i kWh og andre enheter

Fangst har i løpet av sin korte levetid rukket å slippe kritikerrost musikk, turnert for de tusen hjem, åpnet hovedscenen på Øyafestivalen i 2023 og blitt hyret inn som support for halvparten av bandets barndomsidoler – KISS.

Fangst Sinatra er resultatet av et band som nullstiller klokka. Og mannen som har gitt navnet til Fangsts andre album er sammen med bandet forent i troen på musikk. Sintra sa en gang: The troubadour will be around - the ballad singer - because I think the world loves a lover, and they love a guy who plays a guitar and sings pretty songs

Fangst Sinatra slippes på Jansen Records 2. februar

Sist oppdatert: 02/28/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt