VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken RINGERIKE

Fantasy - 46 Years!

Overview

Fantasy startet opp i Hønefoss i 1975. "Gamlegruppa" består av Kjersti Røgeberg, Erik Øveren, Knut Amundsen og Kjell Karlsrud. I 2020 hadde vi satt opp en konsert for å feire 45 år på scenen. Korona stoppet dessverre den saken, men i år kjører vi på igjen. Og nå er 46 år siden vi første gang stod der på scenen og var kjempenervøse. Vi er jo selvfølgelig ikke alene denne gangen heller. Vår trofaste bassist, Harald Smith er med, likeledes vokalistene Per Morten Haukeland og Ole Even Arntzen. På sax, med mange års erfaring og opptreden i mange band, finner vi Kåre Løchsen. Og - selvsagt - to trommiser. Denne gang får vår Remi Fagereng selskap av ingen ringere enn Amund Karlsen. For sistnevnte er det første gang sammen med oss på scenen.

Vårt utvalg av låter stammer selvfølgelig fra 70-tallet, både norsk og utenlandsk Rock'n Roll. Noe rolig, noen raske og selvfølgelig en del heavy. Forrige konsert viste at gammel heavy var noe publikum ville ha, så vi har spedd på med noen flere låter av Uriah Heep, Rainbow, Kiss, Queen osv..

Vi gleder oss stort til konserten og håper virkelig at publikum møter opp og støtter lokal kultur.

  • Last Updated: 21.09.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

lø. 16. oktober 2021 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Fantasy - 46 Years!
Your Recently Viewed Pages