Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Fattern + Supp.: DJ Krogh || Hulen

Mer info

FATTERN
Juhu juhu, er du klar for en helaften av det sjeldne slaget med Fattern på Hulen?
Lørdag 28. september står Fattern Himself klar for nok en runde av musikalske galskaper, og denne gangen er han tilbake i Bergen for å riste liv i folket!

Det blir en kveld hvor normalitet settes til side, og hvor Fattern, en vaskekte Rosa Panter, inviterer til en uforglemmelig aften som vil gi varige inntrykk. Han lover kremlåter som «Pepsi Power», «Stilongs», «Tørketrommeldamp», «Brus som gjør deg tysk», og selvsagt den legendariske «Badekaret til Pelle».

Selv om Steinar egentlig hadde planlagt å tilbringe september med å forsøke å sette verdensrekord i antall potetgullposer spist i løpet av en time, har han valgt å ofre sin gastronomiske drøm for å være en del av kveldens festligheter, og lover å spille blokkfløytesolo.
Den urokkelige Orgel-Jon står klar for å styre Winamp-maskinen med ferdighetene som har sikret ham fem verdensmestertitler i å trykke på PLAY.
Kommando-Kalle er også med på laget, ivrig etter å passe på teknikken, kalasjnikoven, og sørge for at de eksotiske fiskene får mat og at badekaret holdes noenlunde rent.
Hulen vil forvandles til en urban jungelgrotte, bebodd av eksotiske fisker, staselige løver og majestetiske tigere. Men frykt ikke fiskene, for Steinar (haha!) vil passe godt på alle actionhelter og ninjaer som tar turen.
Så sett av datoen, 28. september, og gjør deg klar for Fatterns ellevte konsert - et konsert som vil gå inn i historiebøkene. 
Vær der, eller vær pudding!

DJ KROGH
Skinke, Sveits, Kjempefin båt - Hva har de til felles, annet enn at alle begynner på samme forbokstav? De er alle skapelser av DJ Krogh.
Denne jockeyen var forut sin tid, da han ble den første personen i verden til å dø av korona, og alt annet, i 2016. Han er nå tilbake fra helvete, piggere, friskere - og diskere.
Han har kanskje blitt immun mot alle sykdommer i verden, men aldri vil verden kunne gjøre ham immun mot en god fest og pollen, my man. Forvent det uforventede.

CC: 230/300
ID: 18-----------------------


Sist oppdatert: 07/20/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt