VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Feministisk lesesirkel på Kiellandsenteret

  • Sølvberget bibliotek og kulturhus, Sølvberggaten 2, Stavanger
  • +47 51507465
  • 19. oktober 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Feministisk lesesirkel på Kiellandsenteret

Har du lyst til å lese og diskutetere bøker i felleskap med andre? Vil du lese flere bøker som omhandler feminisme, likestilling og problemstillinger knyttet til dette? Bli med på feministisk lesesirkel på Kiellandsenteret!
Enten feminismen er en ny eller gammel følgesvenn; kom og del dine refleksjoner og observasjoner i Salongen på Kiellandsenteret i 4. etasje på Sølvberget. Vi ønsker å danne et fellesskap der vi kan dele de dype tankene, lære av hverandre og få i gang en frisk diskusjon.
Tanken er å lese variert, det blir lagt opp til både sakprosa og skjønnlitteratur av norske og engelskspråklige forfattere.  Lesesirkelen møtes en  tirsdag i måneden, fra klokken 19.00 til  21.00. Noen av bøkene vil kunne lånes på biblioteket eller leses via Nasjonalbiblioteket, andre vil deltakerne måtte kjøpe selv.
Datoer for høstens samlinger:
21. august
21. septemtember
19. oktober
16. november
14. desember
Det er ikke nødvendig å melde seg på samlingen i forkant, men kontakt oss gjerne på kiellandsenteret@solvberget.no dersom du har noen spørsmål. 
Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. På grunn av covid-19-pandemien må Sølvberget, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må derfor registrere deg med navn og telefonnummer ved oppmøte. 

  • Last Updated: 15.06.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

ti. 19. oktober 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Feministisk lesesirkel på Kiellandsenteret
Your Recently Viewed Pages