Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Fermentering og surdeig for hjemmebruk

Mer info

Fermentert mat smaker ikke bare fantastisk, men gir kroppen også milliarder av melkesyrebakterier, som er godt for både tarmhelsen og fordøyelsen. Det er også en utmerket måte å konservere maten slik at du reduserer matsvinn og får maten til å vare lengre. Bærekraftig og godt, for klode og kropp!


I løpet av kurset vil du lære:
·  Hvordan komme i gang med fermentering av ulike grønnsaker som kål, hvitløk og rødbeter
·  Fordelene ved fermentering og konservering av maten
·  Gode tips og hva du bør være obs på under fermenteringsprosessen
·  Å sette din egen surdeigsstarter
 
Det blir servert smaksprøver og noe godt å drikke underveis.

Velkommen til et inspirerende og lærerikt kurs – en perfekt anledning til å oppdage gleden ved fermentering og få nye matopplevelser!
 

Sist oppdatert: 07/20/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt