Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hallingdal Ål

Fermenteringskurs på Ål Bygdamuseum

Overview

FERMENTERINGSKURS PÅ ÅL BYGDAMUSEUM

Å fermentere mat er døren til en bedre helse: du får prebiotika og probiotika som hjelper deg til å ha en bedre balanse i livet ditt. De har en innvirkning på fordøyelsen, immunsystemet og humøret blant annet.

Man kan fermentere veldig mye forskjellig, kanskje alt? Flere retter og leskedrikker vi spiser og drikker i hverdagslivet er fermentert, eller har vært fermentert i forberedelsen. Det er mange grunnleggende oppskrifter fra hele verden som man kan lage hjemme og nyte.

I kurset, smaker vi og lager surdeigsbrød, fermenterte grønnasker, ketchup og kimchi.

Pris: kr 500,-

Bindende påmelding betales før 26.09 til kontonummer: 2320.16.59558

Kan også betales med VIPPS: 93475834

Merk betaling med ØKOVEKA 3009 og DITT TLFNUMMER

Ved avmelding betales 1/2 av beløpet tilbake.

  • Last Updated: 17.07.2017
  • Source: Hallingdal Reiseliv
Dates

lør 30. september 2017 11:00

See All
Fermenteringskurs på Ål Bygdamuseum
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad