VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland Gjesdal

Festival Galante

Overview

I Festival Galante får vi oppleve konsertpianisten Kiril Kutin, som har vunnet mange internasjonale pianokonkurranser, og som er svært aktiv som solist og akkompagnatør i Rogaland. Fiolinist Ulvi Hasanli, opprinnelig fra Aserbadsjan, har mastergrad både i bratsj- og fiolinspill, fra Griegakademiet, og UiS, og vi får høre ham på begge instrumenter på lørdag 25.sept.

I Festival Galante får vi oppleve konsertpianisten Kiril Kutin, som har vunnet mange internasjonale pianokonkurranser, og som er svært aktiv som solist og akkompagnatør i Rogaland. Fiolinist Ulvi Hasanli, opprinnelig fra Aserbadsjan, har mastergrad både i bratsj- og fiolinspill, fra Griegakademiet, og UiS, og vi får høre ham på begge instrumenter på lørdag 25.sept. Sammen med Vladimir Todea har de nettopp vunnet den kammermusikalske prisen ved Universitetet i Stavanger, Vladimir kommer opprinnelig fra Sverige og studerer for tiden cello ved Musikkonservatoriet. Ensemblet toppes med den meget energiske og kruttsterke sopranen Åshild Spikkeland (Norberg-Schulz/Marriott/Smith) som er viden kjent i Rogaland for sine dynamiske og teatralske fremføringer. I tillegg gjester Rogalands dypeste (og blideste) bass, Jakub Adam Niedziela, som også jobber som menighets-pedagog, ensemblet, og vi får høre store arier fra Händels Messias m.m. Det blir mye trøkk og drivkraft fra Den Galante Stil: forvent høy snippfaktor og sprudlende dynamikk !

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd og varer i ca 75 min inkl kort pause
Arrangementstidspunkt/konsertstart : 19:00
Dørene åpner : 18:30

Adkomst : perkering, buss
Bevegelseshemmede : Ja

Ledsager : Full pris
Gruppesalg : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

Aldersgrense : Ingen aldersgrense
Ledsager : Full pris
Gruppesalg : Ja

  • Last Updated: 16.09.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 24. september 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Festival Galante
Your Recently Viewed Pages