VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal VOLDA

Festspeldiktar Odd Nordstoga

Overview

Endeleg kjem festspeldiktar Odd Nordstoga!

Det er to konsertar på Rokken denne kvelden. Ein kl. 18 og ein kl. 21. Begge har avgrensa kapasitet, så ver rask med å tinge din billett!

NB: sjå viktig informasjon ved tinging av billettar lenger nede i teksten.

I samarbeid med Rokken i Volda presenterer Dei nynorske festspela Odd Nordstoga, som i haust legg ut på ein turné ulikt det han nokon gong har gjort før. I ein ny triokonstellasjon og med ferskt album i bagasjen gir han to konsertar på Rokken denne kvelden, tilpassa ein ny kvardag.

Me er alle fatige ferdafolk på livsens landeveg, men på ferda høyrer musikken til. I to år har Nordstoga tenkt og grubla, pønska og spikka på det som no er ute som hans siste album «Fatig ferdamann».

Med seg har Odd to av dei aller største på Noregs musikarhimmel. På trommer Torstein Lofthus og på bass Tor Egil Kreken. Begge er fantastiske musikarar med lang fartstid i bandet til Nordstoga, men også kjent frå mange andre konstellasjonar. Snart kjem tre svoltne ferdamenn til Rokken. Då er det ingen grunn til å sitje heime. Velkomen til konsert!

Når du har tinga billettar kan du sende e-post til post@rokken.no for å informere om kven du skal sitje saman med, dersom de er i same husstand eller kohort. Par blir plassert saman, og kohortar på tre-fem personar blir plasserte saman ved bord og elles er det enkle plassar med ein meters mellomrom. Namn og telefonnummer blir lagra i ti dagar etter arrangemenetet for å sikre eventuell smittesporing.

Konserten er ein del av programrekkja Etterspel, presentert av Dei nynorske festspela. Fleire arrangement blir annonserte snart!

  • Last Updated: 21.09.2020
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

lø. 7. november 2020 18:00 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Festspeldiktar Odd Nordstoga
Your Recently Viewed Pages