VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Festspillene i Bergen

Overview

Bergen står på hodet når Festspillene braker løs i mai! I 2021 blir det hybridfestival med arrangementer med publikum i salen, i tillegg til en rekke strømmede arrangementer.

Festspillene i Bergen er Nordens største musikk- og teaterfestival arrangeres hvert år i månedskifte mai/juni. Opplev en rekke konserter, opera, dans, teater, billedkunst og debatter, og et omfattende uteprogram.

Festspillene i Bergen ble etablert i 1953 og er Norges eldste og viktigste festival for musikk og teater. Festspillene i Bergen står for energi og livsglede, en fest som er utforskende og uredd, men samtidig tilgjengelig og åpen. I 15 festspilldager innføres en unntakstilstand i byen med nær 400 arrangement inne og ute i byrommet.

Festspillprogrammet 2021
Festspillene i Bergen 2021 åpner med den internasjonale samproduksjonen The American Moth. Dette er en multimediaforestilling som kombinerer dans, teater og live-video, og rollelisten består av dansere og skuespillere, deriblant Liv Ullmann.

Resten av programmet for Festspillene 2021 lanseres etter hvert som artister bli klare. Gjennom å fortløpende lansere artister og forestillinger som er planlagt til årets festspill, ønsker Festspillene å rette oppmerksomheten mot det arbeidet kunstnerne gjør, vel vitende om at det endelige programmet kan bli annerledes på grunn av pandemien.

Informasjon om arrangement som lanseres vil publiseres på Festspillene i Bergens hjemmeside samt at de største arrangementene legges som egne arrangement her på VisitBergen. Festspillenes ulike arrangement fordeles i tre kategorier: fornøyelser, forbindelser og forstyrrelser.

Fornøyelser
Underholdning og overraskelser. For liten og stor. Lekende opptrinn i gatene og arrangement på kjente og nye arenaer med bred appell. Opplevelser til hode, hjerte og føtter.

Forbindelser
Det beste av det beste i den klassiske kunsttradisjonen. Tradisjon og fornyelse, dybde og refleksjon. Forestillinger og konserter med historiske røtter.

Forstyrrelser
Fandenivoldsk og finurlig, utforskende og utprøvende. Ny teknologi og kunstneriske landskap uten grenser.

  • Last Updated: 12.05.2021
  • Source: Visit Bergen
Dates

on. 26. mai 2021

to. 27. mai 2021

fr. 28. mai 2021

lø. 29. mai 2021

sø. 30. mai 2021

ma. 31. mai 2021

ti. 1. juni 2021

on. 2. juni 2021

to. 3. juni 2021

fr. 4. juni 2021

lø. 5. juni 2021

sø. 6. juni 2021

ma. 7. juni 2021

ti. 8. juni 2021

on. 9. juni 2021

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Festspillene i Bergen
Your Recently Viewed Pages