Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Festspillene i Nord-Norge

Mer info

Bli med på Festspillene i Nord-Norge og velg blant 150 forestillinger innen musikk, teater, dans, barneteater og utstillinger, med nasjonale og internasjonale artister fra øverste hylle.

Festspillene i Nord-Norge (Arctic Arts Festival) startet i Harstad i 1965. Under sommersolverv i juni hvert år arrangerer vi en 8 dager lang internasjonal kunstfestival, dedikert til musikk, teater, dans og scenekunst. Med tilholdssted på 68° nord er festivalen solid forankret i og tar utgangspunkt i nord, der vi fasiliterer og fremhever kreative prosesser, kunstnerisk utveksling og lokalt samhold.

Vi bryr oss om vårt publikum og vi er dedikerte til å reflektere våre omgivelser. Vi oppmuntrer til kunstnerisk krysspollinering, feirer mangfoldet i vårt lokalsamfunn og jobber kontinuerlig for artistene i vår region samtidig som vi er nysgjerrige på prosesser og praksis fra andre steder i verden.

Med mål om å stimulere lokal kunst og kultur skaper vi muligheter der kunstnere kan tenke stort og ta risiko! Gjennom vårt Ungkunststipend og Open call-finansiering tildeler vi støtte til kreative forestillingsbaserte prosjekter som utfordrer grensene til kunstneriske uttrykk gjennom spennende samarbeid og mentorstøtte. Vi arrangerer også den årlige ungdomsfestivalen NUK-NyUngKunst, en prosjektbasert festival der deltakerne møtes på tvers av funksjonsevne som en del av Festspillene i Nord-Norge.


Sist oppdatert: 01/26/2024

Kilde: Destination Harstad

Sider du nylig har besøkt