VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland EIGERSUND

FHI - Folkehumorinstituttet - Avlyst

Overview

Avlyst - Dette er en humorkveld der de to med sin sedvanlige lune, folkelige stil får lattermusklene til å jobbe. Det blir flere felles nummer, men også innslag der de står alene i rampelyset. Felles for tekstene er hverdagslige observasjoner, gjerne knyttet til vestlandet og vårt lynne. Roar Brekke tar også for seg hvordan dialektene våre både skiller og karakteriserer oss. Arne Torget er kjent for elleville historier der gjerne både katten hans, Trump og måneraketter får plass.

Dette arrangementet er dessverre avlyst! Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort, VIPPS, Klarna og Paypal refunderes automatisk tilbake til kortet/kontoen som ble brukt ved kjøp. For billetter betalte med gavekort, trenger Ticketmaster kontoopplysninger fra publikum for å kunne overføre penger. NB! Serviceavgifter og mersalg refunderes ikke.

 

 

Standupkomiker Roar Brekke og rimsmed Arne Torget, har opptrådd hver for seg i en årrekke. Etter en felles sommerrevy på Husnes fant de tonen og har gjort en rekke tomanns-show de siste 3 årene. Responsen her gav dem troen på å skrive et felles show og utvide nedslagsområdet geografisk. Resultatet er «FHI – Folkehumorinstituttet» som selvsagt er et ordspill på siste årets allestedsnærværende organ, Folkehelseinstituttet. Turneen er en vestlandsturné i ordets rette forstand. Den strekker seg fra Flekkefjord i sør, til Kristiansund lengst nord. 27 steder, stort sett langs kysten, men også noen avstikkere innover i landet

Dette er en humorkveld der de to med sin sedvanlige lune, folkelige stil får lattermusklene til å jobbe. Det blir flere felles nummer, men også innslag der de står alene i rampelyset. Felles for tekstene er hverdagslige observasjoner, gjerne knyttet til vestlandet og vårt lynne. Roar Brekke tar også for seg hvordan dialektene våre både skiller og karakteriserer oss. Arne Torget er kjent for elleville historier der gjerne både katten hans, Trump og måneraketter får plass. Det vil de også her. Men han har som dikter også en mykere, alvorlig side.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 20:00
Dørene åpner : 19:00
Varighet: 80 min
Ledsager: Full pris


Arrangørens hjemmeside

  • Last Updated: 07.05.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 14. mai 2021 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
FHI - Folkehumorinstituttet - Avlyst
Your Recently Viewed Pages