Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Kunsthall Grenland

Fifteen years of failure

  • Storgata 164, Porsgrunn
  • 19. november 2016 - 11. desember 2016
  •  /  11:00 to 15:00
  • (6 Upcoming Dates)
Overview

onezero & friends

For designbyrået onezero – basert i Porsgrunn – har det å tørre å feile vært en viktig grunnstein fra det ble startet i Oslo for 15 år siden. Da som et eksperimentelt designbyrå, som kun jobbet med «ukommersielle prosjekter»; i dag et byrå som jobber med kommersielle prosjekter og kjente merkenavn.

Med utgangspunkt i egne prosjekter og erfaringer, har onezero kuratert en utstilling om krysningspunktet mellom design og kunst, mellom offentlig kommersiell kommunikasjon og den personlig stemmen.

For designere og andre kreative kan noe som blir refusert eller modifisert – ofte til det ikke fins et snev av den originale tanken igjen, føre en inn i en ond sirkel. Denne kan utvikle seg til en destruktiv kraft som kan føre til at man ikke lenger tør å satse, at man holder igjen og heller satser på det trygge og forutsigbare. En problemstilling også mange ”refuserte” kunstnere kan kjenne seg igjen i.

Med denne utstillingen feirer onezero det å feile, det å gå skikkelig på trynet – for så å reise seg igjen, forsøke på nytt og satse videre.

onezero designbureau har blant annet laget designprofilen til Kunsthall Grenland – det famøse ”gift-krysset” – og arbeider også med mye av materiell knyttet til kunsthallens mange utstillinger og prosjekter. Utstillingen vil vise noen upubliserte prosjekter fra onezero, sammen med bidrag fra et knippe venner og kollegaer rundt om i verden.

  • Last Updated: 25.10.2016
  • Source: VisitGrenland AS
Dates
tirsdag 6. desember 2016

onsdag 7. desember 2016

torsdag 8. desember 2016

fredag 9. desember 2016

lørdag 10. desember 2016

søndag 11. desember 2016

See All
Click to activate
Porsgrunn, Norway
The latitude and longitude
59° 8' 31" N / 9° 39' 17" E
Fifteen years of failure
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad