Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

FILMar: KORTFILM OM KYSTKULTUR - 18/4 KL. 17:30

Overview

Denne kvelden byr vi på en godtepose av nyrestaurert film med temaet kystkultur fra Norge og Portugal. To av filmene vil bli vist med stumfilmpianist som har komponert helt ferske stykker som kun vil kunne oppleves denne kvelden.

Portugal er i likhet med Norge en kystnasjon, og begge landene har mange referanser til kystkulturen i sin filmhistorie. FILMar er et prosjekt i samarbeid med cinematekene i Oslo og Lisboa for å fremme denne filmarven og skape en bedre forståelse av nasjonal historie, tradisjoner og identitet. Målet med FILMar er å bringe fram historisk materiale fra filmarkivene, gjøre filmarven tilgjengelig og stimulere til å bruke den på ulike arenaer.

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

  • Last Updated: 19.03.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

ti. 18. april 2023 17:30 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
FILMar: KORTFILM OM KYSTKULTUR - 18/4 KL. 17:30
Your Recently Viewed Pages