Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

FILMEN OM OLE BRUMM - 11/8 KL. 13:00

Originaltittel: The Many Adventures of Winnie the Pooh. Regi: John Lounsbery, Wolfgang Reitherman. USA, 1977. Norsk tale, norsk tekst. Format:

DCP. 1t 14min. Aldersgrense: tillatt for alle.

«Du er modigere enn du vet, sterkere enn du tror, og klokere enn du forstår»

Disney skapte sin 22. klassiker med inspirasjon fra A.A. Milnes bok om Ole Brumm. Resultatet ble en bedårende langfilm om den tankespredte bjørnen med det veldig store hjertet. I historiene om Ole Brumm og Honningtreet, Ole Brumm og Blåsbortdagen og Ole Brumm og Tigergutt får vi følge Ole Brumm og vennene hans på eventyr i Hundremeterskogen. I både ord og handling får vi ta del i hvordan de forholder seg til livet. Ole Brumm, Nasse Nøff, Tigergutt, Petter Sprett og alle de andre vennene hans sprer glede til både store og små med sin tankevekkende klokskap og store vennskap.

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

Sist oppdatert: 07/18/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt