Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

Filmklubben - Sjarmøren (Danmark - 2018)

  • Olav Kyrres gate 5, Sandnes
  • +47 51602000
  • 18. september 2019
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Filmklubben er medlemsbasert. En må derfor melde seg inn for å kunne se film i filmklubben.

Filmklubben er medlemsbasert. En må derfor melde seg inn for å kunne se film i filmklubben. Men alle kan bli medlemmer, og de fleste melder seg inn når de møter på visning første gang. Medlemskap kr 100,- inkl første visning. Deretter kr 80,- pr visning. BILLETTER SELGES VED INNGANG

Sjarmøren er den første spillefilmen til regissør Milad Alami. Den har gått sin seiersgang på internasjonale filmfestivaler og høstet en lang rekke priser. Hver kveld vender den sjarmerende Esmail tilbake til den samme vinbaren i indre København for å finne den rette kvinnen. Han er en ung, iransk mann som når som helst kan bli kastet ut av landet. Hans ønske er å møte og forføre en dansk kvinne i håp om å sikre sin framtid i Danmark. 

En kveld møter han Sara, som ser rett gjennom hans ytre og de effektive replikkene. Hun introduserer han for det persiske miljøet i København, og Esmail blir hodestups forelsket. Han føler tilhørighet for første gang på lenge. Men dessverre er ikke Sara løsningen på hans problem. Tiden er i ferd med å renne ut og konsekvensene av hans tidligere gjerninger begynner å innhente han. 
Ardalan Esmaili (kjent fra TV-serien Greyzone) imponerer i hovedrollen som Esmail. I rollen som Sara debuterer artisten Soho Rezanejad. Samspillet mellom de to slår gnister i dette intense dramaet som stadig tar overraskende vendinger fram til en rørende slutt. 

"Et intenst og forførende drama. Sjarmøren er som et isfjell. Man ser kun toppen, men en kolossal masse skjuler seg i det mørke vannet"- Filmmagasinet Ekko
 "Sjarmørener en fortelling om mennesker. Om en ung iraner fanget mellom to kulturer. Og om en ung dansk kvinne og hennes persiske familie"- Danmarks Radio "Ardalan Esmaili imponerer i Milad Alamis elegante spillefilmdebut" – Aftonbladet "Tar stadig nye vendinger. En riktig så forførende film"– Cinema "Gripende, velspilt og smart fortalt historie"- Sveriges Radio "Et innsiktsfullt drama med en suveren slutt"- Soundvenue 

Regissør Milad Alami om filmen

"Sjarmøren handler om identitet, klasseforskjeller, rase og maktesløshet. Når Esmail forsøker å forføre en kvinne er han nødt til å forandre sin identitet og begynner å miste grepet om hvem han faktisk er. Hans metode kan virke kynisk og kalkulert, men han er ingen ren skurk.» 

Fakta
Originaltittel Charmøren
Sjanger Drama
Skuespillere Ardalan Esmaili, Soho Rezanejad, Susan Taslimi, Lars Brygmann
Regi Milad Alami
Manus Ingeborg Topsøe Milad Alami
Produsent Stinna Lassen
Foto Sophia Olsson
Musikk Martin Dirkov
Nasjonalitet Danmark
Originalspråk Dansk/Farsi
Lengde 1 t. 42 min.
Produksjonsår 2018
Produksjonsselskap Good Company Films
Distribusjon Mer Filmdistribusjon
Aldersgrense 12 år

  • Last Updated: 09.09.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 18. september 2019 19:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Filmklubben - Sjarmøren (Danmark - 2018)
Your Recently Viewed Pages