Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger SANDNES

Filmklubben - The girl with all the gifts (2016)

Overview

På en strengt bevoktet base blir en gruppe barn studert i et program for å finne kuren til et virus som har herjet kloden med ødeleggende kraft, og forandret befolkningen til blodtørstige zombier, såkalte "hungries".

På en strengt bevoktet base blir en gruppe barn studert i et program for å finne kuren til et virus som har herjet kloden med ødeleggende kraft, og forandret befolkningen til blodtørstige zombier, såkalte "hungries". Barna er menneskehetens siste håp for å overleve. Melanie har skoletimer hver dag. Hun blir fraktet til undervisningen bundet til en rullestol, og når de kommer for å hente henne er det med våpnene klare.
Melanie og medelevene er annengenerasjons hybrider - dels hungry, dels menneske. Men til forskjell fra den første generasjonen hungries, som drives utelukkende av ren blodtørst, imponerer Melanie i klasserommet. Hun er meget oppmerksom og oppfinnsom, svært intelligent og elsker læreren. Når basen blir erobret av hungries, klarer Melanie å unnslippe. Bærer hun på nøkkelen til å oppdage en kur for pesten som er i ferd med å utslette hele menneskeheten?
THE GIRL WITH ALL THE GIFTS følger i fotsporene til kritikerroste britiske sjangerfilmer som Danny Boyles 28 DAGER SENERE og Alfonso Cuaróns CHILDREN OF MEN. For selv om verken zombiefilmer eller postapokalyptiske marerittsvisjoner er mangelvare, er filmen og den bestselgende boken den er basert på en interessant vri på velkjente sjangerelementer.

Med Glenn Close, Gemma Arterton og Paddy Considine i de ledende rollene er dette et av årets høydepunkt for fans av skrekk og science-fiction.
"En av de beste sci-fi, zombie/thrillerne på mange år, og en av de beste filmene på kino i 2016." Kinomagasinet, terningkast 6
"Kul zombiefortelling med knallgod hovedrolle. Forfriskende godt " - NRK Filmpolitiet, terningkast 5
"Apokalyptisk opptur! En av de sterkeste filmene i sin sjanger på lang tid" - Dagsavisen, terningkast 5
"Eit overraskande medrivande og velspela skrekkdrama, som (bokstavelig talt) gjev nytt liv til dei omvandrande døde." - Klassekampen, terningkast 5
Basert på den bestselgende boken "Menneskebarnet" av M.R. Carey
 
Originaltittel: The Girl with All the Gifts
Skuespillere: Gemma Arterton Glenn Close Sennia Nanua Paddy Considine
Regi: Colm McCarthy
Manus : Mike Carey
Foto: Simon Dennis
Musikk: Cristobal Tapia de Veer
Nasjonalitet: Storbritannia, USA
Originalspråk: Engelsk
Lengde: 1 t. 50 min.
Produksjonsår: 2016
Aldersgrense: 15 år

BILLETTER SELGES VED INNGANG
Filmklubben er medlemsbasert. En må derfor melde seg inn for å kunne se film i filmklubben. Men alle kan bli medlemmer, og de fleste melder seg inn når de møter på visning første gang. Medlemskap kr 100,- inkl første visning. Deretter kr 80,- pr visning. 

 

  • Last Updated: 16.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 18. mars 2020 19:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Filmklubben - The girl with all the gifts (2016)
Your Recently Viewed Pages