Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim TRONDHEIM

Filmvisning i Vår Frue

  • Kongens gate 5 Sør-Trøndelag Trondheim 7011
  • 2. mars 2020
  •  /  17:00
  •  /  Price Gratis
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

mandag 2. mars har vi gleden av å vise storfilmen "Amazing grace" i Vår Frue kirke. Filmvisningen er en del av Kosmorama-festiivalen. Og best av alt - det er fri inngang!

I 1972 ga Aretha Franklin ut det suksessfulle gospelalbumet «Amazing Grace». Et kamerateam ledet av regissør Sydney Pollack filmet liveinnspillingen i New Temple Missionary Baptist Church i Los Angeles, men filmprosjektet ble skrinlagt på grunn av tekniske problemer. De greide rett og slett ikke å synkronisere lyden med bildene.

Produsent Alan Elliott kjøpte råstoffet fra Warner Brothers i 2007, lydmann Serge Perron løste synk-problemene og Jeff Buchanan klippet deretter filmen ferdig. Det viste seg imidlertid at Aretha Franklin motsatte seg filmutgivelsen av grunner som ikke er helt klare, og det var først etter hennes død i fjor at familien inngikk en avtale med produsenten om å få filmen utgitt.

Det skal vi være svært glade for. «Amazing Grace» fanger nemlig opp den da 29 år gamle Aretha Franklin midt i sin storhetstid på en svært intim og elegant måte, der litt ruskete kameraarbeid egentlig er med på å forsterke den rå og autentiske kraften og nerven som ligger i filmens musikalske innhold. Man får følelsen av å være i rommet og være vitne til ett av gospelhistoriens store høydepunkter.

  • Last Updated: 27.01.2020
  • Source: Trondheim Events
Dates

ma. 2. mars 2020 17:00 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Filmvisning i Vår Frue
Your Recently Viewed Pages