VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Filosofikafé

  • Sølvberget bibliotek og kulturhus, Sølvberggaten 2, Stavanger
  • +47 51507465
  • 10. februar 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Trenger du noen ganger å tenke høyt sammen med andre? På Kiellandsenterets filosofikafé får du muligheten til å reflektere over livets små og store spørsmål i fellesskap med andre, enten du velger å delta aktivt i diskusjonen eller bare vil lytte til samtalen.

Trenger du noen ganger å tenke høyt sammen med andre? På Kiellandsenterets filosofikafé får du muligheten til å reflektere over livets små og store spørsmål i fellesskap med andre, enten du velger å delta aktivt i diskusjonen eller bare vil lytte til samtalen. Litteratur, myter, fabler og fortellinger kan fungere som en inngang til å utforske egne og andres perspektiver knyttet til etiske og moralske dilemmaer i hverdagen, og til livets store eksistensielle spørsmål. Samtalen ledes av en filosof og en forteller, som sammen oppfordrer til undring, nysgjerrighet og refleksjon.

Marianne Stenerud er fortellerkunstner på heltid og har samarbeidet med Sølvberget på flere ulike prosjekter tidligere. Hun turnerer også jevnlig med Den Kulturelle Skolesekken, Den Kulturelle Bæremeisen og Bokbåten. Ingunaya Myhre Larsen har lang erfaring med å igangsette og lede filosofiske samtaler og undringsmøter. Som universitetslektor ved bl.a. UiB og Institutt for Sosialfag ved UiS, har hun i tillegg til å undervise i filosofi, pedagogikk og etikk, forsket på estetiske og emosjonelle læringsprosesser med barn.De to har jobbet sammen i en årrekke og står bak flere prosjekter som kombinerer filosofi og fortellerkunst.

Nå tilbyr vi billetter til 50 kroner som garanterer at du får plass på våre mest populære arrangement. En uke før arrangementet starter, legger vi ut de resterende som gratisbilletter. For mer informasjon: sølvberget.no

Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.
Som ansvarlig arrangør må vi vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må alltid forhåndsbestille billetter på sølvberget.no. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker.

  • Last Updated: 11.12.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 10. februar 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Filosofikafé
Your Recently Viewed Pages