Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sola

Fint Fransk Orkester

Overview

Fint Fransk Orkester er det nærmeste du kommer Montmartre i Paris uten å måtte forlate Norge.

Fint Fransk Orkester er det nærmeste du kommer Montmartre i Paris uten å måtte forlate Norge. Med stil, eleganse, humor og virtuositet tar de deg med på en reise dypt inn i den franske chanson-tradisjonen og innvier deg i sin særegne verden av originale låter og fargerike karakterer. Fint Fransk Orkester er en fest for både øyne og ører.

Fint Fransk Orkester byr på chansons og cabaret, string-swing og hip hop, cœur og douleur (hjerte og smerte), nypolert trombone og nystemt trekkspill, skjønn solosang og deilige duetter. På repertoaret står først og fremst toner og tekster ført i pennen av orkesteret selv, men forvent også finurlige tolkninger av franske forgjengere som Serge Gainsbourg, Charles Trenet, Édith Piaf og Django Reinhardt.

Eva Bjerga Haugen – Vokal/tangenter | Dominique Brackeva – Vokal/trombone | Johan Egdetveit – Trekkspill | Andreas Barsnes Onarheim – Gitarer/vokal | Theodor Barsnes Onarheim – Kontrabass

Konserten med Fint Fransk Orkester er en del av Høstjazz på Sola Strand hotell som arrangeres fra 11.-13. oktober. Det er mulig å kjøpe festivalpass for hele festivalen inkludert konserten med FFO og det er mulig å kjøpe festivalpakke som inkluderer overnatting og middag på Sola Strand hotel (mer info www.sola-strandhotel.no)

  • Last Updated: 27.07.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 12. oktober 2019 18:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Fint Fransk Orkester
Your Recently Viewed Pages