Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Fint Fransk Orkester

Overview

Fint Fransk Orkester er det mest berømte orkesteret du enda ikke har hørt om. Orkesteret drar i april ut i vesterled for å erobre Vestlandet, og du inviteres herved med på erobringen!

Fint Fransk Orkester er kjent for sine sagnomsuste liveopptredener, det være seg i utlandet eller i innlandet, så gå ikke glipp av denne sjeldne muligheten til å oppleve Montmartre i Paris uten å måtte forlate Bergen. Med stil, eleganse, humor og virtuositet tar de deg med på en reise dypt inn i den franske chanson-tradisjonen og innvier deg i en særegen verden av originale låter og fargerike karakterer. Fint Fransk Orkester er en fest for både øyne og ører, og har du først latt deg forføre av forestillingen deres, vil du alltid komme tilbake.

Fint Fransk Orkester byr på chansons og cabaret, string-swing og hip hop, cœur et douleur (hjerte og smerte), nypolert trombone og nystemt trekkspill, skjønn solosang og deilige duetter. På repertoiret står toner og tekster ført i pennen av orkesteret selv.

  • Last Updated: 24.03.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

to. 13. april 2023 20:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Fint Fransk Orkester
Your Recently Viewed Pages