Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Setesdal Valle

Fisketur i Setesdal Vesthei

Overview

Kjentmann tar deg med på fisketur inn i Setesdal Vesthei. Turen går langt og høyt til fjells og inn til det store Svartevassmagasinet. Der er det egnet å fiske med både stang og garn. Med garn kan fangsten bli stor og god. Fisketuren går over tre dager og det er overnatting på en av Statskogs hytter "Smalevassbu". Du kan velge om du vil bli med på tur den 6. - 9. juli eller 9. - 12. juli.

For å komme inn til Svartevassdammen, hvor båtturen inn til hytta starter, kjøres en anleggsvei på ca. 18 km fra Ådneram i øvre Sirdal. Oppmøte til turen blir ved bom i starten av denne anleggsveien. Oppmøte er kl. 17 på torsdag den 6. eller søndag den 9. juli.

Arne Holskog ved Helle camping er med som kjentmann og guide. Han har med fiskegarn, båter, redningsvester og lavo. Deltagerne må selv ha med egen mat og drikke, klær som er egnet for høyfjellet og til all slags vær, fiskeutstyr (stang), sovepose og evt. liggeunderlag dersom det er ønskelig å overnatte i lavoen.

Smalevassbu ligger i et flott høyfjellsterreng, ca. 1 km. fra vannet. Litt vandring må dermed påregnes. I hytta er det sengeplass til 6 personer. Den er ellers enkelt utstyrt med kokemuligheter på propanapparat og oppvarming av hytta er med vedovn.

Deltagerne får bli med på hele prosessen med garnfiske; både sette, trekke og gre garnet, og selvfølgelig tilberede fisken, enten for å spise på hytta eller lagre for å ta med hjem etter turen. Den totale fangsten deles på alle deltagerne.

Pris inkl. overnatting, guiding og fiske: Kr. 600 pr. person pr. døgn / Familiepris ( 2 + 2): kr. 1500 pr. døgn.

Påmelding eller spørsmål til turen sendes til: arne.holskog@live.no

  • Last Updated: 07.07.2017
  • Source: Setesdal
Dates

fre 6. juli 2018 0:00

See All
Fisketur i Setesdal Vesthei
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad